fuck yaaah!

assooo kollade nyss på en hoes blogg asso jag komentera så här ååh vad ful och så på henne hahahahaha! för hon har bråkat med min kompis och så lixxom sen hon skriver värsta inlägg på sin blogg om att jag är fet och allt? hahahahahah har inte fett nånstans på min kropp ärligt ;) sen jag fick veta att hon trodde att de va min kompis asso hon som hon har bråkat med elin asso och jag bah whaaaat??! hon säger så om min kompis ska slå henne asso!!!!! jag skrev till henne jag baaah checka ip nummer sen hon baah jaa jag har det och jag vet att det är du nånting sånt halllåå idjuuut!! haha cook synd om tjejen ändå har inte tid för snorungar men bråka och säga sånt om min bästis ouuuft då är man döööd =@!!!!!!!
är riiktigt flippad nu!!!

uut

Nu ska jag ut och träffa Yosef! skriver när jag kommer tilbaka! =)




CYAAAAA








long long long time ago!! =O

Shoo bloggen =D länge sen va? i know men har inte haft tid, massa plugg, kompisar och varit med min kille hela tiden och aa inte haft tid =P men nu ska jag börja igen! bra va ? =D allafall idag va jag på bio med två killkompisar och Elin det va skit kul kolla på bröloppsfotografen tror ja den hette? skit tråkig tyckte vi men vi satt och flumma och allt typ alla klaga fan! Sen vi alla gick hem till mig satt snacka och allt sen alla gick hem sp har min dag varit.

och i torsdags tog vi vaccnin mot grisinfluensan och fan vad ont i kroppen jag fick dagen efter och bara lite feber så de va inte så jätte farligt =)

CYAA♥


RSS 2.0